FONS

Pau i Victòria-Pau Casals/Victoria de los Ángeles- enr. Històrics (CD Doble)(VdA)

“Aquesta edició discogràfica compta amb dos CDs. En un primer disc podrem trobar enregistraments històrics de Pau Casals i Victoria de los Ángeles, molts dels quals són inèdits i altres de localització gairebé impossible. Entre les diferents peces incloses destaca un enregistrament de Pau Casals interpretant al piano i acompanyant Victoria de los Ángeles en diversos lieder de Brahms.
El segon disc que acompanya aquesta edició presenta diversos joves intèrprets, la majoria graduats de l’ESMUC becats per la Fundació Victoria de los Ángeles, que han col·laborat per donar vida diverses cançons de Pau Casals. Aquesta obra discogràfica es va enregistrar a l’ Escola Superior de Música de Catalunya i va comptar amb l’assessorament i la col·laboració in situ de Marta Casals, vídua del mestre, qui va transmetre als cantants i instrumentistes convocats l’expressivitat i l’execució necessària que els textos de Casals requerien.
L’enregistrament a l’escola, que es va fer al novembre de 2012, va comptar amb la coordinació i
direcció del professor Pere Casulleres.
Els joves intèrprets participants en aquesta obra discogràfica són: Núria Vinyals, Maria Mauri, Christina Koch, Marc Serra, Aina Martín, Pedro Beriso, Josep R. Oliver, Sheila Grados, Ferran Barrios, Anabel Pérez, Marga G. Cadena, Júlia Sesé i Laia Puig.”

2012
1CM0300
Skip to content